'Home' van Fien Troch in de zalen op 11.1.17

'Home' de nieuwe film van Fien Troch komt in heel België in de zalen op 11.1.17. Ontdek hier in welke zaal bij jou in de buurt de film wordt getoond.

 

In Brussel: 
Cinema Galeries
UGC Toison d'or
Kinepolis Brussels

 

In Vlaanderen:
Metropolis Antwerpen

UGC Antwerpen

Cartoon's Antwerpen
Kinepolis Gent

Sphinx Gent

Cinema ZED Leuven
Lumière Brugge
Buda Kortrijk
Cinema Koksijde

Kinepolis Hasselt
Roxy Koersel (Beringen)

 

In Wallonië:
Grignoux Liège
Cinéma Caméo Namur
Plaza-Art Mons
Ciné Le Parc Charleroi 

 

Het jongerendrama weet internationaal te beklijven, zo bleek meteen na de wereldpremière op het Filmfestival van Venetië waar de film de Orizzonti-prijs voor Beste Regie won. Daarna volgde het Filmfestival van Toronto, een succesvolle doortocht op het Film Fest Gent met onder meer twee publieksprijzen en de Georges Delerue Award voor Beste Muziek en een vertoning op het AFI Fest in Los Angeles. Home ging ook aan de haal met de Grote Prijs van de Jury op het Europees Filmfestival van Les Arcs.


'Home', Trochs vierde film na 'Een ander zijn geluk', 'Unspoken' en 'Kid', biedt een inkijk in de leefwereld van Kevin, Sammy, John en Lina en de volwassenen die hen omringen. Beiden hebben het moeilijk om met elkaar te communiceren en elkaars leefwereld te begrijpen. De hoofdrollen worden vertolkt door nieuwkomers Sebastian Van Dun, Loïc Batog, Mistral Guidotti en Lena Suijkerbuijk, naast bekende gezichten als onder andere Karlijn Sileghem, Els Dottermans en Jeroen Perceval.


De film is bij ons te zien in de zalen vanaf 11.1.17